Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu

ABONE OL
Mayıs 13, 2024 21:24
Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu. Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda başkan adayı oldu. Sarı-lacivertlilerde mevcut başkan Ali Koç da kısa süre önce başkan adayı olduğunu duyurmuştu.

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi gözler Aziz Yıldırım’a çevrilmişti. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu.

Sarı-lacivertlilerde daha önce aday olan isimlerden Sadettin Saran, mevcut başkan Ali Koç lehine seçimlerden çekilme kararı almıştı. Ali Koç, Sadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından başkanlık görevine yeniden aday olduğunu duyurmuştu.

ALİ KOÇ ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç, Haziran ayındaki kongrede aday olma kararının ardından şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kulübümüzün aydınlık yarınlara kavuşması için başlattığımız mücadelenin kararlılıkla devam etmesi gerekmektedir. Bundan sonraki adımlarda da, Türk futbolunun içinde bulunduğu bataklık ve organize kötülükler karşısında camia olarak topyekun mücadele etmemiz gerekmektedir. Bu doğrultuda, kesin tarihi önümüzdeki hafta kulübümüz tarafından açıklanacak olan Genel Kurulumuzda aday olma kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”Expand article logo  

SARAN’DAN ALİ KOÇ’A DESTEK

Fenerbahçe’de resmi adaylık başvuru sürecini tamamlayan ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’nun adaylığını açıkladığı Sadettin Saran, Ali Koç’la yaptığı görüşmeden sonra seçimlerden Ali Koç lehine çekilmişti.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.