Doğu Akdeniz’de ABD’ye ait askeri uçak düştü: Sebebi araştırılıyor – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Doğu Akdeniz’de ABD’ye ait askeri uçak düştü: Sebebi araştırılıyor

Doğu Akdeniz’de ABD’ye ait askeri uçak düştü: Sebebi araştırılıyor

ABONE OL
Kasım 12, 2023 12:35
Doğu Akdeniz’de ABD’ye ait askeri uçak düştü: Sebebi araştırılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkezi Almanya’nın Stuttgart kentinde bulunan ABD Avrupa Komutanlığı, Doğu Akdeniz’de eğitim faaliyetleri yapan bir ABD askeri uçağının cuma akşamı düştüğünü duyurdu.

Açıklamada ailelerine saygı nedeniyle kazadan etkilenen askeri personel hakkında bilgi verilmeyeceği kaydedilirken kazanın soruşturulduğu fakat düşmanca bir eylemden kaynaklanmış gibi gözükmediği ifade edildi.

Uçağın Girit’ten kalktığı ve Rum kesiminin güneyinde bir noktada düştüğü de iddia ediliyor. 

İsrail’in Gazze’ye yoğun saldırılarının başlamasının ardından ABD ordusu Akdeniz’e iki uçak gemisi dahil yoğun konuşlandırmalar yapmış, oluşturduğu hava köprüsüyle İsrail’e cephane taşırken bölgede tatbikatlara başlamıştı.

“EL KONULAN KONULAN RUS VARLIKLARI…”

ABD merkezli The Washington Times gazetesine konuşan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Rusya’nın el konulan milyarlarca dolarlık mal varlığının Ukrayna’ya yönelik yardımlar kapsamında kullanılmasını istediğini belirtti.

usya’nın Ukrayna’da başlattığı savaşın ardından el konulan 300 milyar dolarlık mal varlığının ilerleyen süreçlerde Ukrayna’ya yardım olarak verileceğini bildiren Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson, Rus varlıklarının Ukrayna’ya yardımlar kapsamında kullanılması fikrinin Cumhuriyetçiler arasında büyük bir coşkuyla karşılandığını vurgulayarak, “Diğer taraftaki meslektaşlarımız (Demokratlar) için de öyle olacağını düşünüyorum. Bu bizim için son derece sorumlu bir davranıştır.” ifadesini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.