SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Kasım 3, 2023 10:00
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÜNAL #ÜSTEL: “Korkmadan, cesaret ve karalılıkla, yıllar boyu atılmayan adımları attık, yapılmayan reformları yaptık, tamamlanmayan projeleri hayata geçirdik. Mecliste boş oturmadık”. Toplum size “boş bakan, boş konuşan ” diye bir rumuz koymuştur, haberiniz yok bundan herhalde. Yıllarca çözülmeyen elektrik sorununu mu çözdünüz, ekonomiyi mi iyileştirdiniz, turizmi mi uçurdunuz, eğitimde çağ mı atladınız, tarımda ileri teknoloji mi kullandınız, yoksa sağlıkta son model teçhizatlar ile tanı ve tedavi mi uyguladınız? Ya ruhunuz hasta, ya beyniniz, geçmişler olsun.

KUDRET #ÖZERSAY: “Ercan işletmecisine kıyak, devlete ve halka külfet”. Doğru söze ne denir bilemedim. Lakin, bunları biz de yazıp çiziyoruz. Temelde ihtiyacımız olan, toplumun güvenini sağlayacak bir lider ile tüm bu yolsuzluklarla mücadele edecek bir takım kurmak ve giderek bu takımı büyütmektir. Aksi halde baştakilere ciddi kafa tutamadıktan sonra, mücadele edemedikten sonra sadece yazı ile yol almak bizi hiçbir hedefe ulaştırmaz. Siz cümlemdeki gizli özneyi anlamışınızdır. Saygılar.

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: “Gerekirse maaşlardan kesinti yapılır ve toplum olarak bu yükü paylaşarak okulları yenileyebiliriz”. Nazım efendi, Devlet dediğiniz ve hükümet eden sizler, toplumun refahı ve geleceği için o makamlarda oturuyorsunuz. Her fırsatta elinizi toplumun cebine atasınız diye oturmadınız o makamlara. Ayrıca, siz yaptığınız işlerden komisyon alırken, devletin imkanlarını lehinize kullanırken bunları toplum ile mi paylaştınız da şimdi böyle saçma bir cümle kullanıyorsunuz. Biraz utanın yahu.

TAHSİN #ERTUĞRULOĞLU: “Bu devleti çok mu sahiplendiniz?” Geçtiğimiz günlerde bir meclis açık oturumunda Tahsin efendi böyle bir cümle kullandı. Devleti sahiplenmesi gerekenler, Devlet adamları, hükümet edenler, siyaset adamlarıdır. Yani o mecliste oturan siz efendilerdir. Oysa, sizin o yüce devlet diye tanımladığınız bugünkü devletin itibarı yerlerde sürünüyor, idaresi ellerde hüküm sürüyor ve kimliği meçhul bir güruh ile yol alıyor. Ağzınızı her açtığınızda tam bir fiyaskosunuz.

ERHAN #ARIKLI: “Trafikte aşırı sürat, hız ve telefon kullanımı kazaların en büyük sebebidir”. Geçtiğimiz günlerde siz de bir yayaya çarptınız. Öncelikle her ikinize de geçmiş olsun diyorum. Kazaya sebep olan durum, sizin açıklamanız ile hangi unsur diye sorsam verecek cevabınız nedir? Eminim, siz kendinizi dev aynasında gördüğünüz için yaya suçludur diyeceksiniz. Ama bakın görüyor musunuz, her insan hata yapabilir, hatasız kul yoktur.

HÜSEYİN #ÇAVUŞ: Tarım ve Hayvancılık Platformu basında bir açıklama yaparak, Devletten aldığı arpadan şikayetci olmuş ve bir de görsel koymuştur. Torbaların içerisinde, arpadan çok, toprak, taş ve küflenmiş arpa çıkmıştır. Siz bu işin ehli insan olarak, yıllarca bu sektöre emek vermiş birisi olarak, bu kadar denetimsizce bir işi nasıl yapıyorsunuz? Hanenize eksi bir puan daha yerleştirilmiştir, haberiniz olsun. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.