SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201,03%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Ekim 27, 2023 09:17
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR: “KKTC marka değerini buldu”. Çok haklısınız, memlekette yok yok, hangi suç ararsan var, hangi ırktan millet ararsan var, hapishane mahkum dolu, kriminal olaylar had safhada, öğrenci cenneti olacağız diye 72 millete kucak açtık, yasal olmayan ne var ise bu Ada’nın kuzey topraklarında hepsi var oldu. Ve nihayetinde dünya bizi “rezilliklerimizle” tanıdı ve bu yolda “marka” olduk. Ehh alkışı hak ediyorsunuz.

ÜNAL #ÜSTEL: “Dünya ile kucaklaşıyoruz”. Türk Devletleri Teşkilatını yere göğe sığdıramazken, bu yolla gençlere yeni imkanlar doğacağından bahsediyorsunuz. Ben artık sizin düşünce yapınızda normal bir durum hissedemiyorum. Sürekli bir hayal aleminde, sürekli olmayacak işleri olacakmış gibi anlatarak ve sürekli olarak KKTC’yi ve geleceğini yerlere göklere sığdıramayarak gökyüzünde kanatsız uçuyorsunuz. Bu kadar da olmaz dedirtiyorsunuz. Allah size akıl sağlığı bahşetsin.

HASAN #TAÇOY: “Adalet devletin dinidir.” Bu cümle çok anlamlı ve çok kıymetli bir cümle, geniş bir anlam ifade etmektedir. Ancak, yıllardır hükümetlerde görev yapan bir vekil olarak size sorarım gerçekten bu ülkede Adalet var mı? Siz Adaleti sağlayabilmek için ne yaptınız? Ya da Devlet dediğiniz bu yapıda Adalet var mı gerçekten? Bu yüzden mi hırsızlıklar, yolsuzluklar, yasal olmayan işler almış başını gidiyor bu devlette? Edebiyat yaparak bir yere varamayacağınızı çoktan öğrenmiş olmanız gerekmekteydi.

ERHAN #ARIKLI: “Ben bir politikacıyım ama halk dalkavuğu değilim.” Çok haklısınız siz bir politikacısınız ve politikacıların en büyük özelliği yalan söylemeleridir. Dalkavukluğa gelince, kelime anlamı makamca ve kendinden büyüklerine saygı ve hayranlık göstererek yaranmak isteyen kimse diye tanımlanmaktadır ve bu tanım kesinlikle size uymuyor. Çünkü, siz kendinizi makamca ve kişi olarak herkesten üst, herkesten büyük görüyor ve küfrü dilinize yakıştırarak her fırsatta üslubunuzu bize gösteriyorsunuz. Sizi öğrendik, kendinizi bize tanımlamanıza gerek yok.

ÖZER #KANLI: #Maypa’yı mahkemeye vermişsiniz. Sert kayaya çarptınız. Bugüne kadar onu kim mahkemeye verdiyse davayı kaybetmiştir. Adam belgesiz, ispatsız hiçbir işi konu edip ağzına almıyor. Belgeler onun yerine konuşuyor. Daha da başka bir şey yazmaya gerek yok.

HAKAN #DİNÇYÜREK: Gürcistan, Somali ve Gambiya sağlık bakanları ile görüşme gerçekleştirmişsiniz. Allah aşkına “kelin ilacı olsa başına sürer” derler, ne medet umuyorsunuz ki bu görüşmelerden? Ülkenin sağlık sorunlarına odaklanıp, sıkıntıları azamiye indirmeye baksanıza siz!!!!

ERKUT #ŞAHALİ: Meclis konuşmanızda Arıklı için yaptığınız “Hükümetin Dalgacı Mahmudu” benzetmesi inanın bizi çok güldürdü. Bir benzetme bu kadar mı yakışır o kişiye, helal size. UTKU #KARSU: Toplum olarak gülmeye hasret kaldığımız şu günlerde, çizmiş olduğunuzu karikatürlerle bize moral-motivasyon aşılıyorsunuz, teşekkürler. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.