SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22450771,18%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Eylül 1, 2023 09:33
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: “Bir kaşık suda fırtınalar koparıldı”. Öyle mi??? Size göre ilkokul kitaplarında Filistin ve Hindistan aile yapısını örnek göstermek ve bizim kültürümüzle bağdaştırmak ne kadar örümcek kafalı zihniyetler olduğunuzun tam bir göstergesidir. Yahu bir insan kişiliğini, onurunu, milletini bu kadar mı ucuza satar?? Hadi eğitim bakanı olarak çocuklarınızın ya da torunlarınızın Filistin ve Hindistan kültürüne uygun ve yaraşır olması için ilk önce siz öncü olun o zaman!!!!! Yazık size.

ERSİN #TATAR: “Bu ülkede geçmişi unutturmaya çalışanlar, halkımıza en büyük kötülüğü yapmaktadırlar.” Siz rahat olun, bizler toplum olarak geçmişi unutmadık. Ancak, bazılarımız ganimet zenginliğinin ve makam sevdasının hırsından nereden geldiğini, kim olduğunu ve ne olduğunu unutmuştur. Biz bu günleri, özellikle de bu dönmede yaşadığımız maddi sıkıntıları, çağın ne kadar gerisinde kaldığımızı, sosyo-kültürel yapımızın ne kadar deforme edilmeye çalıştığını hiç ama hiç unutmayacağız. Ve elbette sizi de unutmayacağız.

ERHAN #ARIKLI: “Ercan Havalimanı birkaç hafta içinde dört dörtlük olacak”. Ne çok seviyorsunuz sürekli gündemde olmayı ve kalmayı. İşte, tam da bu yüzden Ercan sayesinde sürekli basında yer alıyorsunuz. Ama siz sanmayınız ki, bu açıklamalarınıza inanan ya da sizi basında sık sık takip eden Kıbrıslı Türk var. Ağzınızla kuş tutsanız bize yaranamazsınız, bize sarf ettiğiniz küfürlü sözlerinizden dolayı, size saygı da sevgi de sıfır. Hatta sıfırın altında eksilerde seyrediyorsunuz. SELMA #EYLEM: “2023-24 ders yılı tam bir kaos ile başlayacak”. Çok haklısınız. Bir yandan yeni ders kitaplarının içeriği, öte yandan alt yapı olmadan tam gün eğitime geçilecek olması, okul binalarının birçoğunun dökülüyor olması, hijyen ve malzeme konularında yaşanan sıkıntıların her yıl katlanarak büyümesi eğitimi her sezon daha da büyük sıkıntılar içerisine sokmaktadır. Fakat, asıl sıkıntı başınızdaki bakandır. Talimatlar doğrultusunda hareket ederek eğitimde din, ahlak ve kültür konularında Kıbrıs Türkünü sıfırlamayı hedef almıştır. Sizlere eylemlerinizde ve çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

FİKRİ #ATAOĞLU: “Limasol’daki Cedit Camii’ne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum”. Doğrusu bu açıklamayı okuyunca, dini duygularınızın ve dini bağlılığınızın tavan yaptığını görmüş bulunmaktayım. Acaba diyorum tövbekar mı oldunuz da haberimiz olmadı!!!!! Camiye gitmek, namaz kılmak, dua okumakla Müslüman olunmuyor efendi. Harama el uzatmak, hak yemek, doğruluktan şaşmamak ve nefsine hakim olmak Müslümanlığın ilk temel şartlarındandır. Sen bunlardan haber versene bizlere!!!!

ÜNAL #ÜSTEL: Memleket yangın yeri ve toplum olarak bizler sizi “En başarısız Başbakan” ödülüne layık gördük.” DEVRİM #BARÇIN: Sosyal medya hesabınızdaki bildirimlerinizle toplumu aydınlatmanız çok güzel bir davranış. Bize göre doğru bilgi, doğru adres sizsiniz. Bu yüzden de toplum tarafından “Sevilen Vekil” ünvanı ile tanımlanmaktasınız, bilginize.

KUDRET #ÖZERSAY: Geçmişteki siyasi hatalarınız yüzünden gözden düşmüş ve toplumun güvenini sarsmıştınız. Ancak, bugüne baktığımda, yeniden doğru yolda, doğru adımlarla ilerlemeniz, toplum nezdinde yeniden yükselişte olmanıza vesile oldu. Hele bir de haklının ve hak arayanın yanında durmanız (Serdinç #Maypa olayı) ve onu desteklemeniz bizler açısından alkışlanacak bir davranıştı. Yola devam diyoruz, takipteyiz.

ÖZER #KANLI: Büyük oynamaya kalktınız, yüzünüze gözünüze bulaştırdınız. Küçük insanlar, büyük işlere imza atamazlar. Bu kadar yıldır çok makamlarda yer aldınız ama hamlelerinizi hep yanlış kişiye ve yanlış ataklarla yaptınız. Kaybettiniz. Vesselam

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.