Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret

Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret

Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret - Fener Rum Patriği Bartholomeos ve tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Gökçeada'yı ziyaret etti.

ABONE OL
Ağustos 16, 2023 21:51
Fener Rum Patriği Bartholomeos ve İlber Ortaylı’dan Gökçeada’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fener Rum Patriği Bartholomeos, dün Trabzon’daki Sümela Manastırı’nda “Meryem Ana’nın göğe yükseliş günü” dolayısıyla gerçekleştirilen ayinin ardından bugün öğleden sonra Gökçeada’yı ziyaret etti.

Gökçeada ve Bozcaada Metropoliti Kyrillos Sykis’i ziyaret eden Bartholomeos daha sonra doğduğu köy olan Zeytinli’ye geçti.Bartholomeos, burada karşılaştığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti.Ziyaret için yakınlarının evine gittiği sırada selam ve sevgilerini dile getiren Bartholomeos, “Hayır dualarım sizinle beraber olsun.” dedi.

Gökçeada ziyaretinde Bartholomeos’a, Kanada Metropoliti Sotirios Athanassoulas ile tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da eşlik etti.Bartholomeos’un, yarın Tepeköy’de açık havada düzenlenecek ayine katılması bekleniyor. (AA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.