SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Ağustos 11, 2023 09:53
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN TATAR:  “Trafikteki ölüm ve yaralar yüreğimi dağladı”. Bırakın yürek dağlamasını da ilgili makamları sorguya çekip, neden bu kadar ölümlü kaza oluyor diye sorgulayıp, hep birlikte çareler üretin. Ha şimdi diyeceksiniz ki sürücüler dikkatsiz. Son yıllarda kazaya sebebiyet verenlerin hep üçüncü ülke vatandaşı olduğunu fark etmediğinizi sakın söylemeyin. Gerçeklere uyanın artık.

FİKRİ ATAOĞLU: “Tosunoğlunun oğlu da mağdur”. Senin bu cümlen nere benzedi be Fikri bilin, “kel gelini kel gaynana över”, siz da tam böylesiniz, tencere kapak misali, her türlü illegal işler sizde. Ağzını her açtığında biraz daha yerin dibine doğru inen. Sus artık, bari icraatın yok, sesin de çıkmasın.

HASAN TOSUNOĞLU: “Sosyal medyada beyinsiz ve akılsız insanlar güruhu oluştu.” Tosuncuk bize aynadaki yansımasının profilini çizmiştir. Sıkıntı yok. Hiçbir şey olamamanın verdiği eziklik altında sağa sola çatmak, siz acizlerin en büyük silahıdır. Çünkü üzerinize giydiğiniz gömlekler çok çok büyük gelmiştir. Allah ruhunuzu ve dilinizi islah etsin diyorum.

NAZIM ÇAVUŞOĞLU: “Dünyada eğitimde ne yapılıyorsa KKTC olarak daha iyisini yapmak zorundayız”. Sizin aklınız fikriniz yerinde mi eğitim bakanı? Yahu, dünya ülkelerindeki eğitim ile bizdeki eğitim arasındaki uçurumları göremeyecek kadar kör müsünüz, yoksa akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?

ERHAN ARIKLI: “Dünyanın en çok okumuş cahili KKTC’de yaşıyor”. “Bazı yolları ekonomik sıkıntılardan dolayı onarmakta güçlük çekiyoruz.” Şimdi sen profsun ya, çok okumuşsun ya, bakansın ya, e yakışıyor mu bu laflar ağzına diyeceğim de “üslup karakterdir”. Herhalde KKTC deki en beceriksiz, en aymaz, en hilekar siyasetçiler de sizlersiniz demekten kendimi alamayacağım. Emrullah efendiye bağış yaptığınız 59 milyon Euro ile bu ülkeye neler yapılmazdı ki!!! Konuştukça batıyorsunuz.

ÜNAL ÜSTEL: Ayağınızın altına muz kabuğu koymaya çalışanlar çok. Özellikle yakınınızdaki iki insana tanıdığınız imtiyazlar ile ayağınızı kaydırmak isteyen çok. Parti tüzüğü gereği Kasım’da yapılması gereken kurultayda hiç adaylığa soyunmayınız. Karşınızda düelloya soyunanlar ile ne yaşınız, ne gücünüz ne de akıl oyunlarınız yeterli gelmeyecektir. Bu filmin sonu burada “the end” dir.

HASAN TAÇOY: “Nasıl ki biz çekildik şimdi de abi çekilecek” diyerek Üstel’e açıktan meydan okuyup, kılıcınızı kınından çıkardınız. Ne diyelim, sizlere kolay gelsin. Bizler dönen entrikaları ve düelloları izlemeye ve takip etmeye devam edeceğiz.

OLGUN AMCAOĞLU: Bazı kesimler tarafından Kurultayda aday olacağınız söylenirken, bazı kesimler de henüz zamanı değil diyerek yorumlar yapmaktadır. Bu konuda pek bir suskun kaldınız. Yoksa, tıpkı bir kaplan misali avınızı uzaktan takip edip, son anda mı bir hamle yapacaksınız? Doğrusu bu konuda merakta kalanlar çoğunluktadır.

ALİŞAN ŞAN: Başbakan size vekalet verse ne olur, vermese ne olur. Makamlar kişilere değil, kişiler makamlara anlam yükler. Sizin etkisiz eleman gibi duruşunuz hepimizce bilinmektedir. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.