SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426581,14%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Temmuz 28, 2023 10:35
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FİKRİ #ATAOĞLU: Kaç dönemdir Turizm Bakanı olarak görev yapıyorsunuz ve turizmde memleketi bir arpa boyu ileriye taşımadınız. Teleferikti, Hint düğünüydü, Cruise gemileriydi, Mağusa-Karpaz gemi seferleriydi derken hepsi havada asılı kaldı da, bu Girne Antik Limanın başına gelenler yüreklerimizi sızlattı. Siz gerçekten bu işi yapamıyor, beceremiyor ve turizmi hiç mi hiç önemsemiyorsunuz. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: Eğitimde gelinen son noktaya bakacak olursak, yaşı küçük çocukları dondurma ile kandırıp, camilerde kuran kursuna zorlamak ve dini konularda baskı altında tutmaya çalışmak, kabul edilecek bir durum değildir. Yıl içerisinde eğitimde birçok kaos yaşandı ve yaşanmaya da devam etmektedir. Okul binaları resmen dökülmektedir. Ve siz halen o makamda oturmakta ama var olan sorunların hiç birine çözüm üretememektesiniz. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

ALİŞAN #ŞAN: Göreve geldiğiniz bir günden beri şahsınıza ait Map Free ve Alfa sigortanın usulsüzlükleri basının gündeminden düşmedi. Ödemeniz gereken sigorta paralarını ne yaptınız? Ne bir açıklama yapabildiniz, ne de toplumu doğru bilgilendirdiniz. Bu kadar usulsüzlükten sonra halen o makamda oturmanız çok yanlıştır. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

ERHAN #ARIKLI: Kıbrıs Türküne her ikide birde yaptığınız hakaretler yetmezmiş gibi, görev ve sorumluluklarınızda her işiniz eksik gedik ve başarısız olmuştur. Özellikle de yeni havalimanındaki eksiklerin gününde tamamlanamayıp yarım yamalak açıldığı ve toplumun can ve mal güvenliğini tehlikeye attığınız için, halen o koltukta oturmanız sizin için bir utanç olmalıdır. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

TAHSİN #ERTUĞRULOĞLU: Sırf size bir makam verilsin diye süs biblosu olarak bu makama getirilmeniz ve bu makamda oturduğunuz müddetçe kalem oynatmamanız da dikkate alınarak ve dahi dış işlerimizde söz hakkı Anavatan’a ait olduğundan dolayı, boş yere makam tutmanız abesle iştigal etmektedir. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

HASAN #TAÇOY: Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı olarak çıkıp Kıbrıs konusunda açıklamalar yapacağınıza bu görevi bırakın da Dışişleri Bakanlığı yapsın. Siz, şahsınızın uhdesinde bulunan bakanlıktaki sorunlara odaklanınız. Ülkede kaçak işçi sayısı her geçen gün artmakta, asgari ücretlinin açlıktan nefesi kokmakta ve sermaye patronlarına sağladığınız rantlardan onlar köşe olmuş durumdadır. Hal böyle iken, toplumun yararına olacak tek bir icraat yapmamanızdan dolayı, bence o makamı hak etmiyorsunuz. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

İZLEM #GÜRÇAĞ: Sağlık sistemimiz resmen çökmüş durumdadır. Hastanedeki ilaç sıkıntısı, teçhizat yetersizliği ve hizmetlerdeki aksaklıklar tavan yapmış durumda iken halen o koltukta gönül rahatlığı ile oturabiliyorsanız, sizin vicdan, görev ve sorumluluk anlayışınız sorgulanmalıdır. Bu yüzden derhal istifa etmelisiniz.

OLGUN #AMCAOĞLU: Devir uzay çağı olmuş, milenyum yıllarından geçmekteyiz ama ülkedeki elektrik sorunu bir türlü çözülmemiştir. Dahası bu sıcaklarda her gün, günde üç kez elektrik kesintilerine maruz kalıyoruz. Kronik hastalığı olanların hastalığı ya daha kötüye gitmekte, ya da can vermektedir. Bu durumda, vatandaşa reva gördüğünüz bu çile bitmez iken, sizin halen o koltuğa sıkı sıkıya yapışmanız caiz değildir. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

ZİYA #ÖZTÜRKLER: Golifa gibi kimlik dağıtımı yapmanızdan dolayı ve asıl meselenin gerçek nufüs sayımı yapılması gerekliliği ortada dururken, bu konuda hiçbir şey yapmamanız ve dahi ülkeye giriş çıkışları da denetim altına alamamanız, işlenen suçlardan ve kaçak işçilikten dolayı belli oluyor ki, makamınızın size verdiği görev ve sorumlulukları yerine getiremiyor, bu işi yapamıyor ve beceremiyorsunuz. Bu yüzden derhal istifa ediniz.

ÜNAL #ÜSTEL: O makama seçilmeden, atama usulü ile göreve gelmenizi geçtim, siz göreve geldikten sonra da memleketteki sorunların üzerine kat be kat dertler eklenmiştir. Pahalılık, zamlar, elektrik sıkıntıları, yolsuzluklar, liyakatın olmayışı, işsizlik, kaçak işçilik, kadın ticareti, uyuşturucu, suçlardaki artış, kimlik dağılımı, din kisvesi altında yapılan icraatlar ve daha sayamayacağım bir dizi sorunların tavan yapmış bulunmasından dolayı, memleketi idare edemediğiniz, tuttuğunuz makama hiç mi hiç hakkını veremediğiniz gün gibi ortadadır. Bu yüzden derhal istifa ediniz. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.