Einstein gibi zeki burçlar açıklandı! IQ seviyeleri çok yüksek – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22479601,08%
Lefkoşa
°

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Einstein gibi zeki burçlar açıklandı! IQ seviyeleri çok yüksek

Einstein gibi zeki burçlar açıklandı! IQ seviyeleri çok yüksek

ABONE OL
Kasım 23, 2023 14:27
Einstein gibi zeki burçlar açıklandı! IQ seviyeleri çok yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astrolojide bazı burçlar var ki onlar her zaman zekalarıyla ön plana çıkıyor. Pratik zekaları ve herkesten farklı fikirleriyle girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekiyorlar.

 

Astrolojide bazı burçlar var ki onlar her zaman zekalarıyla ön plana çıkıyor. Pratik zekaları ve herkesten farklı fikirleriyle girdikleri her ortamda dikkatleri üzerine çekiyorlar. IQ seviyesi çok yüksek olan bu burçlar hayatın her alanında kolayca başarı elde edebiliyor. Astrologlar Einstein gibi zeki burçları açıkladı.
Zeki insanlar hayatın her alanında ön plana çıkar. Onlar herkesten farklı düşünür. Hayatlarına çok iyi yön verirler. Algı ve iletişim becerileri çok yüksektir. Çözüm odaklı oldukları için kolayca başarı elde ederler. Astrolojiye meraklı olan herkes zeki burçların listesini merak ediyor. Albert Einstein gibi zeki ve IQ’su yüksek burçları Posta.com.tr okurları için derledik.
KOVA BURCU
KOVA BURCU Astrologlar Kova burcu için dahi burç der. Kova burçları hava grubuna mensup bir burçtur. Özgün fikirleri ile girdikleri her alanda fark yaratırlar. Kova burçlarının beyni adeta zehir gibi çalışır. Sosyal yapıları ve bitmek bilmeyen öğrenme istekleri onlara çok farklı bir bakış açısı verir.
BAŞAK BURCU
BAŞAK BURCU Başak burcunun analitik zekasına diyecek yok. Başak burçları her zaman titiz ve özenli çalışmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeker.
Başak burçlarının hayatı düzen üzerine kurulmuştur. Planlı ve sistemli hareket etmekten çok hoşlanırlar. Hayatları düzenli ve neredeyse mükemmele yakındır. Donanımlı oluşları ve zekaları sayesinde başarısız olmaları imkansızdır.
AKREP BURCU
AKREP BURCU Akrep burçlarının zekası gizemli ve karmaşık olarak tanımlanıyor. Akrep burçları her olaya çözüm odaklı yaklaşıyor.
Akrep burçlarının sosyal ilişkileri çok gelişmiştir. Sosyal ilişkiler, kaos ve entrika deyince Akrepler kadar kimse iş bitirici olamaz. Analiz yetenekleri çok güçlü olduğu için hiç kimsenin ulaşamayacağı sonuçlar ortaya çıkarırlar.
İKİZLER BURCU
İKİZLER BURCU İkizler burcu çok yönlü ve pratik bir zekaya sahiptir. Genelde matematik konusunda usta ya da konuşma ve yazma gibi alanlarda başarılı olurlar. İkizler burcu konuşkan ve sosyal yapısıyla da dikkat çeker.
Çevrelerindeki herkesin yeni şeyler öğrenmesini destekler. İkizler burçları aynı anda çok farklı işlerle ilgilenebilir ve başarılı olabilir.OĞLAK BURCU

OĞLAK BURCU 

Oğlak burçları da en zeki burçlar sıralamasında yer alıyor. Oğlak burçları çalışmaya aşıktır ve disiplinli çalışmaktan çok hoşlanır. Bu konuda onların eline hiç kimse su dökemez.

Genelde mantıklı ve istikrarlı karakterler olan Oğlak burçları ellerini attıkları her işi en iyi şekilde tamamlarlar.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.