Ziya Öztürkler ”Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka” – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201,03%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ziya Öztürkler ”Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka”
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Ziya Öztürkler ”Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka”

Ziya Öztürkler ”Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka”

ABONE OL
Ekim 13, 2023 22:46
Ziya Öztürkler ”Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahte reçete yolsuzluğu soruşması kapsamında olup bitenlerin olumsuz taraflarına dikkati çeken İçişleri eski Bakanı Ziya Öztürkler, “Bütün doktorlar, eczacılar ve sair.. Ve de toplumun çok sevdiği benimsediği kişiler. İnsanlar bu kişi bu işi yapmaz, acaba suç sistemde mi denmeye başlandı. Bu konuda dikkatli olmak lazım. Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka” ifadelerini kullandı.

Sahte reçete yolsuzluğu soruşması kapsamında olup bitenlerin olumsuz taraflarına dikkati çeken Ziya Öztürkler “Cebe para atmak başka, yıllardır hastasına yardımcı olmak başka” dedi.

“TEMİZ ELLER BEYANATLARI GELDİ AMA…”

Katıldığı TV programında konuşan Ziya Öztürkler konu hakkında şöyle dedi;

“Reçete yolsuzluğu toplum gündemine bomba gibi düştü ve bunla birlikte doktor eczacı camiası da ciddi sorgulanma sürecinde…

Hem sürecin doğru değerlendirilmesi gerekir hem de hastaların olumsuz etkilenmemesi için adımlar atılmalı… Temiz eller beyanatları geldi evet toplum bunları seviyor ve elbette yolsuzluk varsa üstüne gidilmeli…

İki olumsuz yanını gördüm bunun. Biri itibarsızlaştırılan meslekler yaratıyoruz. Olaya odaklanmıyoruz. Bütün doktorlar, eczacılar ve sair… Ve de toplumun çok sevdiği benimsediği kişiler çıkmaya başladı… İnsanlar; bu kişi bu işi yapmaz, acaba suç sistemde mi denmeye başlandı.

‘YARDIM ETME İLE CEBİNE PARA ATMAK BAŞKA… BUNU AYIRT ETMEK, BU DERSE İYİ ÇALIŞMAK LAZIM’

Bu konuda dikkatli olmak lazım. Bir itibarsızlaştırma yanlış. Kişiler üzerinden propaganda yapmamak lazım. Bu insanların suçlu olduğunu bilmiyoruz… Yardım etme ile cebine para atmak başka… Bunu ayırt etmek, bu derse iyi çalışmak lazım. Yıllardır bir hastaya ardım etme diye bir şey var. Bir de devletin açığından kişisel menfaat sağlamak var. Hangisinin üstüne gideceğiz, iyi bilmek lazım”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.