SÖZ SAHİBİNE İADE ERSİN #TATAR: – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE ERSİN #TATAR:

SÖZ SAHİBİNE İADE ERSİN #TATAR:

ABONE OL
Ekim 13, 2023 09:27
SÖZ SAHİBİNE İADE ERSİN #TATAR:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERSİN #TATAR: “KKTC sonsuza kadar yaşatılacaktır” derken neden şimdi isim konusu gündeme geldi? Devletin en yüce makamı olarak topluma bir açıklama borcunuz vardır. HÜSEYİN #PAŞA: Kıbtek’te neler olup bitiyor? Neden her ay alınan yakıtın maliyeti düzenli olarak belli olamıyor? Ve neden her ay elektrik faturaları zam yiyor? Son yapılan istihdamlarda neden bu kadar torpilli isim var? Kıbtek bir kurum mu, yoksa UBP’nin aile şirketi mi? Toplum olarak bu sorulara cevap bekliyoruz.

ÜNAL #ÜSTEL: Her ağzınızı açıp “gençler için sosyal konut projesi var” dediğinizde altından bir yandaşa menfaat sağlanacağı haberi çıkıyor. Bir kez de toplumunuza doğru haber, doğru icraat ve yandaşsız işlem haberi verseniz diyorum. Göreve geldiğiniz günden beri hiçbir var olan sorun çözümlenmedi. Bunların sebeplerini neden çıkıp açıklamıyorsunuz? Zorunuza mı geliyor ne kadar beceriksiz bir hükümet ve takım olduğunuzu itiraf etmek?

OLGUN #AMCAOĞLU: Brent petrol dünyada petrol fiyatlarını düşürürken bizde neden sürekli zam oluyor? Bunun sebeplerini anlaşılır bir dille anlatmanız ve toplumun da bilmesi gerekir diye düşünmekteyim.

GÜLŞAH SANVER #MANAVOĞLU: Cumhurbaşkanı ve başbakana yaptığınız çağrıyı duyarlar mı sanıyorsunuz? Adamların görev anlayışı, yiyip, içip, gezip eğlenmek. Bu zihniyette olmasalardı, ülke çok daha farklı noktada olurdu kanaatindeyim. Baksanıza ülkenin neresini tutsanız elinizde kalır. İrade ve idare yoksunu, bir sistemsizliğin içinde dönme dolap gibi dönüyoruz.

NAZIM #ÇAVUŞOĞLU: Hani okullar yaz tatilinde denetlenip, depreme dayanıklılığı ve binaların iyileştirilmesi yapılacaktı? Tavanı çatır çatır düşen okul için “sıvası düştü” demeniz talihsiz bir açıklama olmaktan öte, gözlerinizde bir sorun olduğu düşüncesine de sebebiyet vermiştir. Bakanlık yapmak, twist dansı yapmaya benzemiyor, farkındasınızdır herhalde?

ALİŞAN #ŞAN: Hakkınızda o kadar çok şaibeli konular var ki!!! Yanan Labaratuvar, Ambulans olayı, Sigorta şirketlerinizin usulsüzlükleri ve son olarak engelli çocukların, Karakum’daki merkez arazisinin peşkeş çekilmesi ortaya çıktı. Tüm bunlara neden çıkıp yanıt vermiyor ve kendinizi aklamıyorsunuz? Verilecek cevabınız yok mu? Biz, “Susmak kabullenmektir” diye biliyoruz.

HAKAN #DİNÇYÜREK: Batı Nil Virüsü için ne gibi tedbirler aldınız? Vatandaşın nelere dikkat etmesi gerekiyor? Sağlık hizmeti olarak göreve başlayıp, bu virüs ile savaşmaya başladınız mı? Alınacak tedbirler ve önlemler hakkında topluma bir açıklama borçlusunuz. İnsan hayatında sağlık en temel faktördür. Üzerinize düşen görevleri bir tamam yerine getirmeniz gerekmektedir. Kimsenin canı ucuz değildir. Bilin istedim. Bu virüsle ölümler artarsa toplum bu kez corona virüsteki kayıplar kadar suskun ve durgun kalmayacaktır, yazmış bulunalım. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.