Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG’ye ait elektrik üretim tesisi vuruldu – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22501051,18%
Lefkoşa
°

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG’ye ait elektrik üretim tesisi vuruldu

Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG’ye ait elektrik üretim tesisi vuruldu

ABONE OL
Ekim 6, 2023 21:17
Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG’ye ait elektrik üretim tesisi vuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriye’nin kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK/ Ypg’ye karşı yürütülen operasyonlarda ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Malikiye kırsalındaki Al Suveyda elektrik üretim tesisi vuruldu.

ELEKTRİK ÜRETİM TESİSİ VURULDU

Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG’ye ait noktalar vuruluyor. Terörist unsurları etkisiz hale getirmek için yürütülen operasyon kapsamında hava harekatlarıyla bölücü terör örgütlerinin ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Malikiye kırsalındaki Al Suveyda elektrik üretim tesisi vuruldu.

ÖRGÜT TARAFINDAN KULLANILAN TESİSLER VURULUYOR

Tesiste büyük hasar meydana gelirken, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda, örgüt tarafından kullanılan petrol kuyusu ve depolama tesisleri de vuruluyor. Ayrıca, Haseke’nin kuzeyindeki Hamma su istasyonu, Tuvays üs bölgesindeki askeri araç, Celabiyah köyündeki askeri tünellerin yakınındaki konum, Terbespiye’nin Ger Dahol köyünde bir petrol tesisi gibi alanların vurulduğu ifade ediliyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.