Selma Eylem ”Perşembe günkü eyleme katılacağız” – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22471881,16%
Lefkoşa
°

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Selma Eylem ”Perşembe günkü eyleme katılacağız”

Selma Eylem ”Perşembe günkü eyleme katılacağız”

ABONE OL
Ağustos 29, 2023 22:27
Selma Eylem ”Perşembe günkü eyleme katılacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun “Sendikalarla görüştüm, eyleme destek vermeyeceklerini söylediler” açıklamasına yanıt verdi, “Perşembe günkü eyleme katılacağız” dedi.

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun “Sendikalarla görüştüm, eyleme destek vermeyeceklerini söylediler” açıklamasına yanıt verdi. 

Gündem Kıbrıs‘a özel açıklamalarda bulunan Eylem, “Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nın Perşembe günkü eyleme katılmama gibi bir kararı yoktur. Biz sendika olarak saat 10.00’da Milli Eğitim Bakanlığı önündeki eylemde yerimizi alacağız. Hiçbir şekilde buna katılmamamız söz konusu değildir. Sayın Bakan bu bilgiyi nereden aldı bilmiyorum. Sendikanın öyle bir kararı yoktur” dedi. 

“BİZ SENDİKA OLARAK TAM GÜN EĞİTİME KATILMAYACAĞIZ”

Eylem, “Elimizde bilimsel çalışmalar vardır. Ekonomik eşitsizlik nedeniyle tam gün eğitime geçildiğinde 5 bin çocuk aç kalacaktır. Biz sendikalar olarak böyle bir şeyi göze almayız. Sayın Çavuşoğlu bu bilimsel çalışmayı bizden talep ederse, kendisine veririz” ifadelerini kullandı. 

“Biz sendika olarak tam gün eğitime katılmayacağız” açıklamasını da yapan Eylem, “O belirttikleri 2 gün dersleri yapmayacağız. Bu çocukları aç bırakmayacağız…” diye konuştu. 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.