Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel’den, Polis camiasına teşekkür – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel’den, Polis camiasına teşekkür
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel’den, Polis camiasına teşekkür

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel’den, Polis camiasına teşekkür

ABONE OL
Ağustos 14, 2023 21:36
Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel’den, Polis camiasına teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Dernek Başkan Yardımcısı Semral Erel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polis Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Semral Erel, paylaşımında, Lefkoşa Marmara bölgesinde yaşlı bir ninenin bakıcısı tarafından şiddet gördüğü yönündeki iddialarla Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’ne yapılan ihbar Lefkoşa Polis Müdürlüğü tarafından değerlendirilip, yaşlının bakıcısı hakkında işlem başlatıldığına dikkat çekti.

Semral Erel’in paylaşımı şöyledir:

“Polis Müdürlüğüne Teşekkür

Lefkoşa Marmara bölgesinde yaşlı bir ninenin bakıcısı tarafından şiddet gördüğü yönündeki iddialarla Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği’ne yapılan ihbar Lefkoşa Polis Müdürlüğü tarafından değerlendirilip, yaşlının bakıcısı hakkında işlem başlatıldı.

Yaşlı Hakları ve Ruh Sağlığı Derneği ‘nin yazılı dilekçesi ile ilk ihbarı yaptığımız Gazimağusa Polis Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme şubesinde görevli polis memuru Halil Uyguroğlu’nun yardımıyla aynı günden ulaştığımız Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ndeki Adli Şube tahkikat subayı Polis Müfettişi Hüseyin Göymen, Polis Çavuşu Aygün Karagil’e ve Adli Şube Personeline, yapılan ihbarı değerlendirip konuyla ilgili hemen işlem başlatan tüm polis camiasına çok teşekkür ederiz. “

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250r
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.