SÖZ SAHİBİNE İADE – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

SÖZ SAHİBİNE İADE

SÖZ SAHİBİNE İADE

ABONE OL
Ağustos 4, 2023 09:13
SÖZ SAHİBİNE İADE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MEHMET #HARMANCI: Başlatmış olduğunuz “sivrisinek ile etkin mücadele ilaçlaması” oldukça etkili oldu. Artık, bahçelerimizde ve evlerimizin önünde rahatlıkla oturabiliyor ve akşamları Lefkoşa’nın serin havasını, her ne kadar yasemin kokuları olmasa da, soluya biliyoruz. Teşekkürler.

MURAT #ŞENKUL: Girne Belediyesi hudutlarında plaja giriş ücreti konusu ile ilgili yapmış olduğunuz açıklamalar ve almış olduğunuz kararlar ile halkınızı ne kadar düşündüğünüzü bize bir kez daha göstermiş oldunuz. Ancak, bu sahil şeritlerinin büyük sermaye patronlarının elinde bulunması, halkın, değil bu plajlara ulaşabilmesi, otel önüne bile yaklaşılması hayli zordur. Bu konuda tek tabanca olarak mücadele başlatmanızı takdir eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

DOĞUŞ #DERYA: Bir vekil olarak , toplum adına Arıklı’nın küfürlerine karşılık verdiğiniz cevabı ayakta alkışlıyorum. Diğer meclis vekillerinin bu duruma suskun kalmasını ise, hayretler içerisinde izledim. Sizin CTP içerisinde yeriniz ve göreviniz Parti Başkanı olmalıdır. Bize sizin gibi cesur ve göze göz, dişe diş toplum adına mücadele edecek, toplumun haklarını savunacak vekiller gereklidir.

TUFAN #ERHÜRMAN: Toplumun alım gücünün her geçen gün düştüğünü söylüyor ve hükümetin gitmesi gerektiğine vurgu yapıyorsunuz. Ancak, ne kadar toplumun yanında gibi görünseniz de, biz sizin sağ gösterip sol vurduğunuzu, eski Tufan Hoca’nın yerinde yeller estiğini öğreneli çok oldu. Ne söyleseniz artık toplumu kandıramazsınız. Bu yüzden hiç açıklama yapmamanız daha hayrınıza olacaktır.

FİKRİ #ATAOĞLU: Geçtiğimiz günlerde dünya kadar para harcayarak bir organizasyon gerçekleştirip, yılın turizm ödüllerini dağıttınız. Bu şaşaayı da gören sanacak ki, ülkede turizm patlaması oldu. Halbuki, kaç dönemdir bu bakanlığı elinizde tutuyor, makama bakanlık ediyor ve her sene turizmi biraz daha dibe çekiyorsunuz. Beceremiyor ve yapamıyorsunuz. Bu arada, yeni turizm yatırımları için alçak orman arazilerini peşkeş çekip, komisyonluğa çalışacağınızı da bilmiyor değiliz. Siz ödüllerinizi dağıttınız, benim de size ödülüm “en sinsi ve derinden gelen bakan ” ünvanıdır, haberiniz ola.

ERHAN #ARIKLI: “Ağız ishali” ne kadar da sizin ağzınıza yakışan bir terim oldu. Dilinden sürekli küfrü düşürmeyen biri olarak size bu terim çok yakıştı. Allah ruhunuzu da, dilinizi de islah etsin diyeceğim de, siz artık ümitsiz vakasınız. Kenara çekileceğiniz gün yakındır. Geçmişler olsun.

ÜNAL #ÜSTEL: Gençlere “İlk Evim Kredisi” imkanı tanıyarak onları ev sahibi yapacağınızdan bahsediyorsunuz. İyi güzel de, bundan öncesinde gençlere iş imkanı sağlamanız gerekecektir. Ucuz işçilik ile Ada’yı her milletten insan doldurdunuz, gençlerimizi de, ya göçe, ya da güney komşumuzda çalışmaya mecbur bıraktınız. Bu ülkede Kredi vererek yardım yapılmaz, bu şartlarda, bu konu, insanları borç batağına sürüklemekten başka bir şey değildir.

HASAN #TAÇOY: Bakanlığınızda güya sistem yenileme, sistem çalışması sebebi ile, birçok evrak alınmamaktadır. Özellikte işten durmalar bu günlerde hep geri çevrilmektedir. Aslında, biz bu sebeplerin geçerli olmadığını, memurların yazlık izinde olması nedeni ile, kimse kimsenin işini almıyor yapmıyor diye öğrenmiş bulunmaktayız. Bu konuya ivedilikle el atmanız ve duruşların günüde işleme konulmasını sağlamanız gerekmektedir.

ERSİN #TATAR: 1 Ağustos mesajınızda “Devlet olarak elde ettiğimiz başarıyı, devletimizin statüsünü çok daha ileriye taşıyarak devam ettirmek…..” Yine edebiyatla işi kurtaracağınızı sandınız. Yahu, ortada bulunan bu çarpık yapının ve size göre adını devlet diye tanımladığınız bu toprak parçasının yıllardır elektrik problemi çözümlenmedi, yıllardır Anavatan bile tanımadı ve siz halen daha başarı ve statüden bahsedersiniz!!!!! Ne diyeyim Allah akıl fikir versin ve gerçekleri görmeniz için sizi daldığınız bu hayal aleminden bir an önce kurtarsın. Vesselam.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.