Ankara’da kadın cinayeti! Eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti – Kıbrıs Detay
DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ankara’da kadın cinayeti! Eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti
  • Kıbrıs Detay
  • Genel
  • Ankara’da kadın cinayeti! Eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti

Ankara’da kadın cinayeti! Eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti

Ankara'nın Mamak ilçesinde Akif Ünal (81), tartıştığı eşi Döndü Ünal'ı (45) sokak ortasında tabanca ile öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.

ABONE OL
Temmuz 3, 2023 17:15
Ankara’da kadın cinayeti! Eşini sokak ortasında öldürüp intihar etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin DevamıOlay, saat 11.00 sıralarında Harman Mahallesi Aşıklar Caddesi 165’inci Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; Akif Ünal, 2 yıldır evli olduğu eşi Döndü Ünal ile sokakta yürürken tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Akif Ünal, üzerindeki tabanca ile eşine 3 el ateş etti. Ünal, ardından aynı tabanca ile başından kendisini vurdu. Döndü Ünal olay yerinde, Akif Ünal ise hastanede hayatını kaybetti.”4 EL SİLAH SESİ DUYDUM”Mahalle halkından Hulusi Barış, silah ve bağrışma sesleri duyduğunu ifade ederek, “Koşarak sesin geldiği yöne doğru gittim. Gittiğimde adam da kadın da yerde yatıyordu. ‘Adam, kadını vurdu’ dediler. Kadına 3 kurşun, kendine de bir kurşun sıkmış. Sonrasında ambulans ve polis ekipleri olay yerine geldi. Ambulans adamı alıp götürdü” dedi.Haberin DevamıMehmet Torun ise “Adamla kadın aşağıya doğru geliyordu, bir anda silah sesi duyduk. 4 el silah sesi duydum. Birini de kendisine sıkmış” diye konuştu.Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.İlgili HaberAnnesini öldüren babasına duruşmada ‘Neden’ diye bağırıp ağladıHaberi görüntüleGözden KaçmasınBahçelievler’de korkunç cinayet: 2 çocuğunun gözü önünde öldürüldüHaberi görüntüle 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.